Praktijk voor Healing en Bewustwording
M. Woensdregt. Fysiotherapeut, Healer, Coach

Burn-out

  • "Ik voel mij aanhoudend vermoeid, slaap slecht en heb last van pijnlijke en gespannen spieren."
  • "Ik kan mij slecht concentreren en ik ben vergeetachtig. Niet alleen op mijn werk, maar ook in mijn privéleven".
  • "Ik ben prikkelbaar en gauw geïrriteerd. Het voelt alsof ik op mijn tenen moet lopen de hele dag. Ik voel mij gespannen en gejaagd."

Herken je deze symptomen? Dan is het zeer wel mogelijk, dat je hard op weg bent een burn-out te ontwikkelen of misschien al hebt ontwikkeld. Hoogste tijd voor aanpak. De huisarts kan dat diagnosticeren. Er zijn daar ook test-scans voor ontwikkeld, door middel van vragenformulieren.
Wat er hoe dan ook aan de hand is, is dat de balans tussen belasting en belastbaarheid verstoord is. Wat dan nodig is, is dat in kaart gebracht moet worden welke factoren hierbij een rol spelen of speelden.

De weg naar herstel gaat via bewustwording over (niet) luisteren naar lichaamssignalen. Het gaat over leren waar voor jou de grenzen liggen en waar je die overschrijdt dan wel laat overschrijden. Het gaat er om of dat wat je doet ook nog klopt voor jou. Is jouw hart er nog bij betrokken? (Bekijk wat dit betreft ook eens de pagina over hooggevoeligheid)

burn-out

Wat bied ik?

  • Belangrijk is bewustwording. Waar zijn grenzen uit het oog verloren? Welke motivaties spelen een rol bij het niet (meer) luisteren naar lichaams- en psychische signalen?
  • Revitalisering. Kortom opbouw van vitaliteit en afbouw van spanning.
  • Ondersteuning bij zelfheling.
  • Door in te voelen waar energie verstoord is in het lichaam en in de aura en je daar bewust van te maken, zodat je zelf kunt ervaren waar jouw energielekken zitten. Dat kan o.a. d.m.v. healing, lichaamswerk, maar het meest laat ik mij leiden door wat er op dat moment zich aandient.