Praktijk voor Healing en Bewustwording
M. Woensdregt. Fysiotherapeut, Healer, Coach

Hoe ik werk

Individueel werk:

Het niet (kunnen) volgen van je eigen innerlijke impulsen leidt vaak tot stagnatie van allerlei levensprocessen. Door je invoelend vermogen in te zetten of wakker te maken kun je dit gaan herstellen.

De aanpak die ik hanteer, heeft tot doel je vermogens en inzichten zo te helpen ontwikkelen, dat deze ingezet kunnen worden om bewuster in het leven te staan en bewuster keuzen te kunnen maken. En dat met behoud van authenticiteit. Kortom, meer te leven vanuit je hart.

Ik noem dat: Thuiskomen bij je Zelf.

Het lichaam dient telkens als vertrek- en aankomstpunt om te ervaren en wat bewust geworden is te integreren en te verankeren.

Door middel van massage, energiewerk, lichaamsgerichte oefeningen en bewustzijnsoefeningen zullen de vragen die voorliggen belicht worden en met hernieuwd bewustzijn zorgvuldig worden geïntegreerd en verankerd.

Ik werk niet met een vooropgesteld behandelplan, maar volg al 'luisterend' en voelend wat het onderliggend thema is en waar het proces heenwil. Het gaat met nadruk niet om het aanleren van 'trucjes', maar om ondersteuning te bieden op weg naar een (zelf)bewuster en liefdevoller leven.

Voor meer informatie, zie bij 'Consulten'.

Groepen:

Naast individuele begeleiding, begeleid ik ook groepen. Dat zijn groepen voor mensen met slaapstoornissen en een traject voor mensen, die hun hooggevoeligheid als last ervaren i.p.v. kracht.